"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



miercuri, 17 mai 2017

Columbodrom Levin Haus


Columbodrom LEVIN HAUS, din localitatea Păuleşti, Prahova şi-a deschis porţile pentru prima dată în anul 2015, concurând cu pui tardivi în acel prim an, o idee excelentă de a veni în întâmpinarea crescătorilor care doreau să-şi verifice şi să zboare puii mici, care oricum nu mai prindeau etapele în campionat.



Proprietarul columbodromului este dl. dr. A. Vintilescu, un om înzestrat cu un adevărat simţ managerial. Pentru cine nu-l cunoaşte, acesta este patronul centrului medical MEDIURG Ploieşti, cea mai mare clinică medicală privată din judeţ.




Poziţia ideală a columbodromului, având posibilitatea de cazare şi acces la diverse spaţii de agrement (terenuri de tenis şi minifotbal, tenis de masă), poate face mult mai plăcută şi reconfortantă aşteptarea porumbeilor la etapele finale.




Columbodromul dispune de cel mai performant sistem de înregistrare a rezultatelor: CEAS BENZING TIP COLUMBODROM, unic în Prahova, astfel încât fiecare participant va primi un SMS pe telefonul mobil, în momentul în care unul dintre porumbeii săi calcă pe trapa de înregistrare.

În acest fel emoţiile devin mult mai reale chiar şi pentru crescătorii care nu sunt prezenţi la faţa locului.






Informaţii despre regulament, premii, plan de zbor şi alte detalii le puteţi afla pe site-ul oficial al columbodromului Levin Haus.



Mai mult decât atât, proprietarul columbodromului vine cu o ofertă nouă. Astfel se poate angaja o echipă de 4+1 pui cu doar 120 RON, din ce am înţeles aceşti pui având alt statut decât cei angajaţi cu taxă normală, referitor la cuantumul premiilor.

Oferta este atractivă în special pentru columbofilii care vor să-şi verifice păsările în condiţii de columbodrom.



 Dacă luaţi în calcul cheltuielile de întreţinere (hrană, suplimente, medicamente, etc), taxele de zbor, timpul pierdut la antrenamente individuale la îmbarcări şi desigilări, o să vedeţi că alternativa oferită de dl. Vintilescu este una foarte bună.




Repet, pentru cei care vor să-şi verifice puii în condiţii de columbodrom, acolo unde anduranţa şi sistemul imunitar chiar contează. Acolo unde puiul nu primeşte atenţie specială pentru că a sosit obosit de la etapa precedentă, acolo unde doar cei mai buni fac faţă.



Felicitări organizatorului pentru oferta prezentată!

Succes participanţilor la această a treia ediţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu