"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



marți, 23 august 2016

Iulian Oprea, rezultate de exceptie pe columbodrom




După primele 3 etape ale columbodromului Transilvania, două păsări angajate de Iulian Oprea îşi arată valoarea la cel mai înalt nivel. Este vorba despre femelele Tasha ş Diana.



Dacă la prima etapă, Tasha şi Diana ocupau poziţiile 3 şi respectiv 10, din peste 700 de păsări îmbarcate, în etapa a doua acestea reuşesc să obţină locurile 2 şi 27.



Locul întâi este foarte uşor de atins cu astfel de păsări. Astfel, la cea de-a treia etapă, şi ultima desfăşurată până acum, Tasha revine în forţă reuşind să obţină treapta supremă a podiumului.

Aşadar, până acum, Tasha este lider absolut, având locurile 3, 27, 1, urmată la mică distanţă de Diana, locurile 10, 2, 24.
Etapa HS1 - Sibiu HT2-Sebes HT3-Deva
Porumbei angajati 701 589 428
669595 TASHA 3 27 1
669597 DIANA 10 2 24



Doar un singur porumbel – Tauris – al lui Iosiv Bălăceanu, ar avea rezultate oarecum apropiate, locurile 2, 11, 13.

Am remarcat-o, de asemenea, şi pe femela Linda a tandemului Enache & Crăiţă, femelă ce a obţinut locurile 3, respectiv 2 la ultimele două etape, sosind un pic mai greu de la prima: locul 57, însă la doar 4 minute de leader.


Ceilalalti porumbei ai lui Iulian:
Dacă Tasha a venit „singură” la columbodrom, Diana este împreună cu fratele de cuib, Ambasador, frate care are şi el două etape în primii 40%.

Pe lângă aceştia, vin din spate alţi doi fraţi Matia şi Black Gigant, ultimul având clasate 3 din 3. Şi, nu în ultimul rând, RedBull, un mascul care încă mai are multe de spus.

Baftă în continuare tuturor participanţilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu