"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



luni, 20 august 2012

Plan de zbor pui - sezon 2012 - UCPR

Mai jos o sa incerc sa prezint etapele din acest sezon cu puii, pentru cluburile inscrise la UCPR din judetul Prahova care zboara pe ruta Moldova.

1. Prima etapa din acest sezon este planificata pentru 19 August, iar lansarea va avea loc din localitatea Dumbraveni, Vrancea. Distantele sunt in intervalul 105 - 120 km.


2. Cea de-a doua etapa de viteza va avea loc in data de 26 August, lansarea facandu-se din localitatea Tecuci, judetul Galati. Distantele de concurs in intervalul 150 - 165 km.

3. Prima etapa din Septembrie, mai exact pe 2 Septembrie, va avea lansarea din localitatea Barlad, judetul Vaslui. Distantele de concurs in intervalul 190 - 205 km.

4. A patra etapa de viteza va avea loc in data de 9 Septembrie, din localitatea Husi, judetul Vaslui.
Distantele in intervalul 245 - 260 km.

5. Prima etapa de viteza+demifond se va desfasura in localitatea Bivolari, judetul Botosani, in data de 15 Septembrie. Distantele in jurul valorii de 330 km.

6. Va urma etapa DERBY pui 2012, din localitatea Nikolaev, Ukraina, in data de 22 Septembrie.
Distantele in jurul valorii de 520 km.
As fi preferat ca etapa de demifond sa fie cu doua saptamani inaintea Derby-ului, astfel incat porumbeii sa aiba timp suficient pentru a se reface. Dar asa, porumbeii sositi duminica la amiaza (cei mai norocosi) de la 330km, vor fi imbarcati joi (peste 4 zile) la etapa Derby.
Iar daca sarim peste etapa de demifond, saltul ar fi foarte mare: de la 250 la 520 km.
Dar cum la acest Derby vor paticipa toate cluburile uniunii, era imposibil sa se tina cont de planurile de zbor individuale ale cluburilor sau asociatiilor participante.

Sa vedem cum arata traiectoria de zbor de pana acum:

Se vede clar cum traiectoria va fi rotita cu 90 de grade intre ultimele doua etape - Bivolari, respectiv Nikolaev. O etapa intermediara pe teritoriul Republicii Moldova in locul celei de la Bivolari ar fi fost de dorit.

7. In aceeasi zi - 22 Septembrie - va avea loc si o etapa de viteza cu lansarea din localitatea Barlad.
8. Sezonul de pui 2012 se va incheia cu etapa de la Radauti Prut din data de 30 Septembrie.
Aceasta etapa va conta pentru categoriile viteza si demifond, distantele de concurs fiind in jurul valorii de 375 km.

Bafta tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu